Politika

Saopćenje za javnost SDA Zenica: Ogromna podrška mještana Vukotića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost SDA Zenica: Ogromna podrška mještana Vukotića – Mještani Vukotića na sinoćnjem predizbornom skupu iskazali su snažnu podršku kandidatu za gradonačelnika Zenice prof.dr. Neziru Piviću i kandidatima sa liste za Gradsko vijeće, koju predvodi privrednik i sportski radnik Suad Kaknjo.

Mještani su s oduševljenjem pozdravili projekte planirane u programu “Za jaku Zenicu”, koji će popraviti kvalitet života u ovoj mjesnoj zajednici. Buduća vlast SDA u Vukotićima će riješiti problem dovoda pitke vode u lokalne bazene, izgraditi donji dio puta te izgraditi sportsko igralište.

Pivić je rekao da je pobjeda SDA na ovim izborima neupitna, jer su građani prepoznali ozbiljnu namjeru i opredjeljenje njega kao budućeg gradonačelnika i vijećnika SDA u Gradskom vijeću da gradu vrate jedinstvo i dostojanstvo, a konkretnim projektima rade na poboljšanju uslova života tokom čitavog mandata, a ne samo pred izbore što radi aktuelna gradska vlast Fuada Kasumovića.

“Ne možemo vratiti izgubljeno vrijeme, ali možemo kazniti nazadnu i svađalačku politiku koja nas je skrenula s puta razvoja i od Zenice napravila grad slučaj. Vlast SDA je realizovala megaprojekte koji su potpuno promijenili imidž Zenice i siguran sam da ću kao budući gradonačelnik nakon 15. novembra povesti naš grad putem kojim ga je vodio rahmetli gradonačelnik Husejin Smajlović”, poručio je Pivić.

Za jaku Zenicu!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno