Info

Saopćenje za javnost: Organizacija porodice šehida i poginulih boraca Grada Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost: Organizacija porodice šehida i poginulih boraca Grada Zenica – Dana, 01.12.2018. godine organizovano je obilježavanje časnog 3 KORPUSA u Maglaju.

Organizator obilježavanja su Ratni vojni invalidi-ZDK. Demobilisani borci grada Zenica i drugih općina već su na početku počeli sa incidentima. Poslije polaganja cvijeća na spomen obilježja šehidima i poginulim borcima Maglaja pošto su u šetnji gradom u koloni naši Zeničani demobilisani borci iz kolone su psovali majku suprugama šehida iz Zenice i druge psovke.

U/O Organizacije porodice šehida i poginulih boraca Grada Zenica na održanoj sjednici 05.12.2018.godine donosi ODLUKU i MIŠLJENJE:

-Da iza demobilisanih boraca stoji neko jak i podržavaju ih u rasipanju mržnje prema članovima porodica šehida i drugim boračkim udruženjima.

-Da na Kamenom spavaču gdje se nalaze imena 924 naših poginulih pripadnika AR-BiH nisu dobro došli ubuduće.

Predsjednik U/O OPŠ i PB “Zlatni ljiljan” Zenica

Husejnagić Nihada



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno