fbpx
Info

Direktan prijenos „Izbora sportiste 2018. godine“ koji organizira Olimpijski komitet BiH danas u programu Face TV

Direktan prijenos „Izbora sportiste 2018. godine“ koji organizira Olimpijski komitet BiH danas u programu Face TV  – Face televizija danas, 6. decembra direktno će prenositi osmu po redu manifestaciju „Izbor sportiste 2018. godine“, koju organizira Olimpijski komitet BiH.

Gledatelji će tako u programu ove televizije od 19.30 sati moći pratiti izbor koji će se održati  u prostorijama Olimpijskog muzeja/Olimpijskog komiteta BiH.

Podsjetimo, izbor najuspješnijih sportista Bosne i Hercegovine će se vršiti u devet kategorija: Najbolja mlada sportistkinja u kategoriji juniorki, Najbolji mladi sportista u kategoriji juniora, Najuspješniji Sportski klub, Najuspješnija Reprezentacija Bosne i Hercegovine, Najuspješniji trener, Najbolja sportistkinja u seniorskoj konkurenciji, Najbolji sportista u seniorskoj konkurenciji, Sportista godine, a bit će dodijeljene i specijalne nagrade Olimpijskog komiteta BiH (Specijalna nagrada MOK-a, Sportski radnik: za dugogodišnji doprinos u razvoju sporta, Promotori sporta Bosne i Hercegovine, Sportista ili ekipa iz porodice neolimpijskih sportova, Posebna nagrada za istaknuti sportski rezultat, Nagrada za podršku u radu OK BiH, Nagrada za medijsku promociju olimpijskih vrijednosti, Nagrada za uspješan dugogodišnji trenerski rad, Ambasador sporta BiH).