Politika

Saopćenje za javnost: Narod i Pravda Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost: Narod i Pravda Naši sugrađani svjedoci su nemarnosti, kontinuiranog nerada i opstrukcija pojedinih vijećnika u posljednje skoro 4 godine od kada su u amanet dobili pravo i preuzeli odgovornost da dostojanstveno i časno obavljaju funkciju u gradskom vijeću te da na najbolji način zastupaju i opravdaju interese nas i naših sugrađana.

Stvari i pojave koje nam smjetaju – nisu različita mišljenja i stavovi, različiti pogledi na probleme i rješavanje istih, već nerad, izostajanje sa sjednica i izbjegavanje dijaloga za iznalazak optimalnih rješenja za rješavanje tekućih problema koji nose breme koje postaje sve teže kako vrijeme odmiče.

Dužnost nam je da razlikujemo istinu od neistine, rad od nerada, prepoznamo iskrene i prave ljude koji vole ovaj grad, koji interes grada i svojih sugrađana vide kao prioritet u odnosu na lično ostvarenje.

Dajmo priliku novim ljudima, vrednujmo one koji su dokazali svoju vrijednost i opravdali naša očekivanja, ali što je najbitnije –

IZAĐIMO NA PREDSTOJEĆE LOKALNE IZBORE, obavimo građansku dužnost i pokažimo da nam je stalo da ZENICA mora naprijed u svakom društevnom aspektu!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno