Zenica

Saopćenje za javnost: GEOPA – projekat “Salonitni krovovi grada Zenice”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost: GEOPA – projekat “Salonitni krovovi grada Zenice” – Udruženje GEOPA u sklopu svojih aktivnosti trenutno provodi projekat SALONITNI KROVOVI GRADA ZENICA koji je sufinansiran sredstvima Vlade Republike Zdravstva, Ministarstva prostornog uređenja, prometa i komunikacija i zaštite okoline ZDK i Grada Zenica.

U toku je treća faza projekta u kojoj naša organizacija prikuplja sve kućne savjete etažnih vlasnika stanova u Gradu Zenica koji su zainteresirani za rekonstrukciju svojih zgrada čiju rekonstrukciju treba da sufinansira Vlada ZDK i Grad Zenica. Na ovaj poziv mogu da se kandiduju svi kućni savjeti zainteresirani za provođenje mjera energijske efikasnosti, ali će se posvetiti posebna pažnja zgradama čiji krovni pokrov je od azbestnih ploča. Prijava na poziv biće validna ako predsjednik kućnog savjeta neke zgrade se putem e-maila [email protected] javi sa podacima:

 Imenom i prezimenom i brojem telefona predsjednika kućnog savjeta zgrade,
 Tačnom adresom zgrade,
 Brojem ulaza i brojem stanova u zgradi.

Sve prijave koje na navedeni e-mail stignu do 10.12.2018.godine biće komisijski razmatrane. Nakon toga članovi projektnog tima će obići sve prijavljene zgrade, sačiniti zapisnik i prema „Zakonu o upravljanju i održavanju stambenih i stambenoposlovnih zgrada u ZDK“ dostaviti ih certificiranim Upraviteljima zgrada. Svi oni koji se prijave za rekonstrukciju zgrada po povoljnim uslovima biće blagovremeno obavješteni o daljnjem provođenju projekra SALONITNI KROVOVI GRADA ZENICA

PREDSJEDNIK UDRUŽENJA
Said Bečić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno