Politika

Saopćenje za javnost Boris Britvar i SD BiH Zenica: Podcast o urbanom i ruralnom razvoju

Saopćenje za javnost Boris Britvar i SD BiH Zenica: Podcast o urbanom i ruralnom razvoju  – Do kraja izborne kampanja ostalo je 6 dana i obzirom da nećemo održavati predizborne skupove zbog trenutne situacije vezano za pandemiju koronavirusa, odlučili smo da našim sugrađanima ipak na određen način prezentujemo svoje ideje i stavove o trenutnim najvećim problemima sa kojima se svakodnevno susreću građani Zenice, ali i rješenjima koja nudimo ako budemo izabrani.

U drugoj emisiji našeg podcasta smo govorili o urbanom i ruralnom razvoju, uz aktivno učešće građana putem komentara na društvenoj mreži Facebook. Emisiju je vodio Boris Britvar, nezavisni kandidat za gradonačelnika Grada Zenice, a njegovi gosti su večeras bile Đenan Dedić, nosilac liste za Gradsko vijeće Zenice ispred SD BiH, te Darmin Terzić kandidat SD BiH za Gradsko vijeće Zenice.

Vrijedi spomenuti da je u diskusiji g. Dedić objasnio kako je na njegovu vijećnićku inicijativu za pregled dokumentacije o Agenciji za realizaciju GGM-a ista bila ugašena par dana nakon inicijative. Poznato je da je na čelu pomenute Agencije bio g. Mirsad Heleg, savjetnik trenutnog gradonačelnika Fuada Kasumovića, a osvrt na nezakonitost projekta GGM bit će objašnjena u jednom od narednih Saopštenja.

Ovim putem pozivamo i naše konkurente, da gostuju u našem podcastu i da u fer i korektnoj debati iznesemo svoje ideje. Direktan poziv je upućen kandidatima za gradonačelnika Zenice g.Neziru Piviću i g.Fuadu Kasumoviću, kako Britvar kaže: “Obzirom da ne možemo organizovati TV debatu na RTV Zenici, možemo u našem improvizovanom studiju.”

Najavljujem novo druženje večeras u 20h, a sve Vas pozivamo da uzmete aktivno učešće i u komentarima nas pitate šta god želite. Pratite nas na fanapageu Borisa Britvara i SD BiH Zenica.

U nastavku pogledajte cjelokupan sinoćnji podcast.

 

2. Podcast IZBORI 2020

Objavljuje Boris Britvar u Četvrtak, 5. studenoga 2020.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem