Politika

Saopćenje za javnost SDA Zenica: Velika podrška u MZ Arnauti

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saopćenje za javnost SDA Zenica: Velika podrška u MZ Arnauti – U MZ Arnauti sinoć je održan veliki predizborni skup Stranke demokratske akcije na kojem su mještani iskazali punu podršku kandidatu za gradonačelnika prof.dr. Neziru Piviću i kandidatima sa liste SDA za Gradsko vijeće, koju predvodi privrednik i sportski radnik Suad Kaknjo.

Mještani su s oduševljenjem pozdravili političku platformu i izborni program SDA “Za jaku Zenicu”, koji će našem gradu vratiti političko dostojanstvo, obnoviti narušeno jedinstvo i stvoriti puno bolje uslove za život u gradu i selu, zahvaljujući definisanim kapitalnim investicijama i projektima od posebnog značaja.

Pivić je poručio da će biti gradonačelnik svih građana Zenice, servis mjesnim zajednicama te, što je posebno značajno, pouzdan partner višim nivoima vlasti u realizaciji kapitalnih projekata u našem gradu. Jedan od takvih projekata je rekonstrukcija puta Zenica-Arnauti kojeg trenutno realizuje Vlada Zeničko-dobojskog kantona na čelu s SDA, a koji je značajno usporen zbog opstrukcija Fuada Kasumovića.

“Svađalačka i nazadna politika aktuelne vlasti posvađala je rodbinu, komšije i prijatelje, a naša Zenica je postala grad slučaj. Masovni odziv i snažna podrška građana našim kandidatima i izbornoj platformi najavljuju sigurnu veliku pobjedu Stranke demokratske akcije, a to potvrđuju i nezavisne izborne ankete. Ne možemo vratiti izgubljene četiri godine, ali možemo zajedno 15. novembra kazniti aktuelnu vlast i okrenuti se saradnji i razvoju. Moramo nastaviti tamo gdje je stao naš rahmetli gradonačelnik Husejin Smajlović”, poručio je Pivić.

Projekti na području Arnauta koji su definisani programom “Za jaku Zenicu” su pojačanje kapaciteta kaptaža lokalnog vodovoda, izgradnja ograda i uređenje dvorišta OŠ “Arnauti”, ambulante i mjesnog doma, te izgradnja puteva kroz Arnaute.

Za jaku Zenicu!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno