Politika

Saopćenje: Prijem kod gradonačelnika za Jasmina Hadžića – Blicka, dobitnika nagrade za sportsku fotografiju godine u BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničanin, Jasmin Hadžić – Blicko, po treći put primio je priznanje za sportsku fotografiju godine u našoj zemlji. Upravo povodom ostvarenja ovog značajnog priznanja upriličen je prijem u Kabinetu gradonačelnika Zenice, Fuada Kasumovića.

Gradonačelnik Kasumović je čestitao gospodinu Hadžiću na ostvarenom rezultatu, ističući: “Priznanja i nagrade svakog Zeničanina i svake Zeničanke su priznanja i nagrade za cijelu Zenicu, stoga čestitam i želim da ovim susretom pokažem svoju odlučnost te odlučnost Gradske uprave da budemo skromna podrška svakom našem sugrađaninu, koji svojim trudom donese u naš grad određeni rezultat.”

Višenagrađivani fotoreporter Jasmin Hadžić je zahvalio gradonačelniku Kasumoviću na prijemu i prilici da predstavi takmičenje, te mu je ovim povodom uručio nagrađenu fotografiju.

SAOPĆENJE ZA JAVNOST



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno