Politika

SAOPĆENJE: Mještani Gornje mahale nakon 45 godina dobili asfalt

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon 45 godina, mještani Gornje mahale u selu Pojske kod Zenice dobili su novi asfalt, a svečanosti u povodu završetka radova prisustvovao je gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović.

Prema riječima gradonačelnika Kasumovića, Gornja mahala nije bila usamljen slučaj zapostavljenosti od strane ranije vlasti.

“Posebno mi je drago jer ova godina nije izborna i što pokazujem kako Gradska uprava Zenica radi u kontinuitetu, ne samo kada su izbori. Nastojimo ne gubiti vrijeme nego kontinuirano iz mjeseca u mjesec i godine u godinu raditi kako bismo građanima omogućili bolji pristup kućama, a samim time i bolji život. Nažalost, i ovo mjesto je jedan od projekata gdje smo obilaskom terena ustanovili da se blizu 50 godina ovdje ništa nije radilo, tako da nije bilo dileme da li ići sa ovim projektom”, kazao je gradonačelnik Kasumović.

Inače, dužina asfaltiranog puta iznosi 450 metara dužnih, širina tri do tri i po metra asfaltiranog, a nakon postupka javne nabavke radovi su povjereni firmi “Mušinbegović gradnja” d.o.o. Visoko, čija vrijednosti iznosi oko 70.000 KM.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno