Nogomet

Salko Jazvin novi igrač zeničkog Čelika

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Salko Jazvin novi igrač zeničkog Čelika – Mostarac Salko Jazvin (25) novi je igrač zeničkog Čelika. Jazvin je u društvu svog menadžera Ivice Džidića stigao na Bilino polje i dogovorio uslove dvogodišnje saradnje, a uskoro će uslijediti i potpisivanje ugovora.

– Prošle sam sezone igrao za Slogu iz Siminog Hana, s kojom sam ispunio cilj i plasirao se u Premijer ligu BiH. Nije došlo do nastavka saradnje i sporazumno smo se razišli. Stigao je poziv iz Čelika. Drago mi je da smo se dogovorili o uslovima i što ću potpisati ugovor, jer Čelik je veliki klub i zaslužuje da bude u vrhu PLBiH – kaže Jazvin, koji igra na poziciji krila i centralnog napadača.

Dolaskom Jazvina nije zaključena lista pojačanja na Bilinom polju, gdje sutra očekuju i dolazak Bojana Regoje, iskusnog stopera koji je već nosio dres Čelika.

Zanimljivo je kako je Čelik danas dogovorio i uslove razlaza s golmanom Matejom Markovićem, kojem je istekao ugovor, ali zeničkom klubu pripada naknada za treniranje. Marković će karijeru nastaviti u Krupi na Vrbasu, koja je upravo ovog vikenda i prvi rival Čelika u novoj sezoni PLBiH. Čelik u 1. kolu gostuje kod Krupe.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno