Nogomet

Elvedin Beganović napustio Čelik i pojačao stručni štab Mladosti iz Doboja kod Kaknja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Elvedin Beganović napustio Čelik i pojačao stručni štab Mladosti iz Doboja kod Kaknja – Elvedin Beganović u narednoj sezoni asistirat će Nerminu Šabiću na klupi Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Ovu informaciju potvrdio je za SportSport.ba 46-godišnji stručnjak.

“Istina, Nermin Šabić i ljudi iz kluba su me pozvali da im se pridružim, dali su mi dobru ponudu koju jednostavno nisam mogao odbiti. Već sam radio u Mladosti, tako da poznajem klub i ljude. Nadam se da ćemo napraviti dobre rezultate”, ističe Beganović.

Nije želio puno govoriti o razlozima odlaska iz Čelika.

“Ne želim da koga prozivam ili bilo šta ružno govorim, svi znaju da je Čelik moj klub, ali mislim da mi trener iz Zenice, koji smo uložili u sebe i naše licence nismo dovoljno cijenjeni. To je moj komentar i želim im sve najbolje, nadam se da će u narednoj sezoni biti mnogo bolji”, kazao je za SportSport.ba Elvedin Beganović koji je kao trener radio u Čeliku u dva navrata, te Travniku, a također je dvije godine, vodio Mladost iz Doboja kod Kaknja. U svojoj igračkoj karijeri nastupao je za Čelik, Remscheid, Đerzelez, Erzurumspor, Sarajevo, te Travnik. Ubilježio je i tri nastupa za seniorsku selekciju BiH.

sportzdk.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno