Biznis

Salji Mrkulić – najveća menadžerska nagrada

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Salji Mrkulić  – najveća menadžerska nagrada – Danas je u Hotelu HILLS u Sarajevu uručena najveća menadžerska nagrada Evropske Ne-zavisne agencije iz Zenice – ,,Zlatna paketa” i ,,Kristalna pozlaćena statua za 2016. godinu”. Nagradu je uručio Pane Škrbić, generalni direktor Regionalne agencije,  a primio je doajen u turizmu u BiH, vlasnik i generalni direktor Hotel HILLS i Hollywood na Ilidži.

Hotel Hills koji je otvoren ove godine prostire se na 345 hiljada kvadratnih metara, ima 261 komfornu, softiviciranu, najluksuzniju sobu i apartmane, višenamjenski kongresni centar kapaciteta za čak 3.000 učesnika, sportske  i dvorane za djecu, restorane,  barove, zasigurno najimpresivniji hotel u Sarajevu, BiH, ali i regionu.

–    G. Mrkulić je jedini od 20 dobitnika nagrade  ,,Najmenadžer 2016.”, koji zbog službenog puta u inostranstvo nije bio u Banskom dvoru u Banja Luci, tako da mu je nagrada uručena danas u Hotelu Hills u Sarajevu – kaže Pane Škrbić. – Ustvari ovdje se radi o tri nagrade ,,u jednoj”: ,,Najinvesticija  i najhotel 2016. godine”, te nagrada Salji Mrkuliću,  najšampion za oblast  turizma – ističe Škrbić.

Zahvaljujući se na visokoj nagradi Mrkulić je istakao da se u Sarajevu decenijama čekalo na jedan veliki, gigantski, spektakuluran hotel, sa svim mogućim pratećim sadržajima, te da ga je ove godine on sa zadvoljstvom poklonio voljenom gradu.

Mrkulić je na kraju istakao da su svi smještajni i hotelski kapaciteti za doček Nove 2017. godine u svim njegovim objektima,  potpuno rasprodati još prije nekoliko dana.
–    Nemamo više  slobodnih mjesta ni u sobama hotela Hills i Hollyvood,  niti mjesta za doček Nove godine – kaže Mrkulić, koji ističe da je većina hotelskih kapaciteta rasprodata i za čitavu 2017. godinu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno