Biznis

Lutrija BiH zatvara sve poslovnice u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

RADI POŠTOVANJA SVOJIH IGRAČA I IZVRŠAVANJA OBAVEZA ISPLATE DOBITAKA NA KLASIČNIM IGRAMA NA SREĆU TV TOMBOLA BINGO 15/90, SUPERLOTO, LOTO 5/39 I SREĆKE, A U ROKOVIMA U SKLADU SA ZAKONOM I PRAVILIMA IGARA, KAO DEŽURNE RADNJE DO 31.01.2017 RADIT ĆE:

MARŠALA TITA 26

MUHAMEDA S SERDAREVIĆA 19 i

BULEVAR KULINA BANA 28

Primjenom Odluke o visini komunalnih taksi na teritoriji grada Zenice,koja je donesena 29. decembra 2016.godine, Lutrija BiH bi nastavkom poslovanja proizvodila gubitak, što se ne bi moglo opravdati Vladi Federacije BiH koja je naš vlasnik.

Obzirom da će Lutrija BiH svoja prava štititi putem svih legalnih kanala i institucija, nadamo se da je ova mjera samo kratkoročna te da će Lutrija BiH nastaviti svoje 65- togodišnje poslovanje u gradu Zenica.

Izvinjavamo se svim igračima zbog ove odluke, te ih obavještavamo da igre na sreću Lutrije BiH i dalje mogu igrati na web stranici Lutrije BiHwww.lutrijabih.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno