Rukomet

RK Čelik (ne) igra u Živinicima!

rukomet-lopte1
Rukomet
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

RK Čelik (ne) igra u Živinicima! Agonija rukometaša ,,Čelika” se nastavlja: još se ne zna da li će ekipa u subotu 14. novembra putovati na utakmicu u Živinice, gdje treba da igra prvenstvenu utakmicu 9. kola Premijer rukometne lige BiH protiv ,,Konjuha”.

– Pored hroničnog nedostaka novca, te nemogućnosti angažovanja autobusa za prevoz na utakmicu, RK ,,Čelik” muče i povrede igrača. Čak tri igrača iz prve postave žale se na povrede i ne treniraju, zbog čega nisu nastupali ni u utakmici protiv RK Prijedora u Zenici prošle srijede (42:31 za ,,Čelik):

–  Aldin Mehinović je obnovio povredu već u prvoj utakmici nakon operacije, a Edin Bajramović i Bakir Buljugija su zadobili povrede noge – kaže Seldin Rizvanović, trener RK ,,Čelik”. Zbog svega toga će se tek u subotu  znati da li će rukometaši ,,,Čelika” putovati i igrati u Živinicama.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno