Nogomet

Reprezentacija U15 se priprema u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Trening centru NS/FS BiH u Zenici su se okupili „U-15“ reprezentativci BiH gdje su već odradili jedan trening u sklopu zimskog kampa.

„Pozvali smo talentovane igrače 2000. godište na prijedlog njihovih trenera i koordinatora u klubovima. Cilj ovog okupljanja je da izvršimo selektiranje onih najkvalitetnijih za naredni period. Nadam se da među ovim momcima ima dosta potencijala i kvaliteta, a jedino mjerilo za to će biti zeleni teren, gdje ćemo moji saradnici i ja da vidimo čime raspolažemo kako bismo što kvalitetnije izvršili selektiranje. Zahvalio bih se čelnicima Saveza, kao i tehničkom direktoru Denijalu Piriću i koordinatoru Muratu Jahi što su nam omogućili pripreme u ovom periodu“, rekao je selektor Zoran Erbez.

Igrač Dinama iz Zagreba Sudo Behram pozvan je za U- 15 reprezentaciju, za naš portal je rekao: ” Presretan sam što sam dobio priliku da zaigram za našu reprezentaciju, i nadam se da ću opravdati očekivanja trenera”.  Bh. pioniri će u srijedu imati dva treninga. 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno