Politika

Rekonstrukcija ulice Dr. Hasana Muminagića na inicijativu nezavisnog vijećnika Asima Ake Musića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Obavijest za javnost – Rekonstrukcija ulice Dr. Hasana Muminagića na inicijativu nezavisnog vijećnika Asima Ake Musića – Ovim putem objaveštavamo javnost da je nezavisni vijećnik Asim Ako Musić na sjednici gradskog vijeća održanoj dana 21.09.2017. godine putem vijećničkog pitanja pokrenuo inicijativu za rješavanje dugogodišnjeg problema stanovništva iz ulice Dr. Hasana Muminagića, odnosno za asfaltiranje navedene ulice.

Prema odgovoru koji smo zaprimili od strane Službe za ekologiju, komunalne i inspekcijske poslove – Odsjek za ekologiju i komunalne poslove, u narednoj 2018. godini, konkretnije početkom mjeseca aprila (odmah po završetku sezone zimskog održavanja) može se očekivati realizacije inicijative za asfaltiranje ove ulice pokrenuta od strane nezavisnog vijednika Asima Ake Musića.

U kratkom vremenskom razdoblju ovo je ved druga realizacija rekonstrukcije neke ulice sa gradskog područja na inicijativu nezavisnog vijednika Asima Ake Musića. Javnost podsjedamo na to da je već u fazi realizacije rekonstrukcija Prusačke ulice u MZ Pišće. Zasluge također pripadaju i gradonačelniku Zenice Fuadu Kasumoviću, te planirana rekonstrukcije ulice Dr. Hasana Muminagića za 2018. godinu, kao i već započeta rekonstrukcija Prusaćke ulice, upravo predstavljaju rezultat veoma uspješne saradnje između nezavisnog vijećnika Asima Ake Musića i gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića, kao i za Službe ekologiju, komunalne i inspekcijske poslove kojom rukovodi v.d. pomoćnik gradonačelnika Sabira Helvida.

U prilogu službeni akt Službe za ekologiju, komunalne i inspekcijske poslove – Odsjek za ekologiju i komunalne poslove. PRESS Služba Nezavisni vijednik Asim Ako Musić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno