Politika

Izabrano rukovodstvo Foruma seniora GO SDP BiH Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Izabrano rukovodstvo Foruma seniora GO SDP BiH Zenica – U okviru usvojenog Plana rada Gradske organizacije SDP BiH Zenica za naredni period, danas, 08.11.2017.godine u prostorijama SDP-a,  održana je Izvještajno-izborna konvencija Foruma seniora GO SDP BiH Zenica. U okviru usvojenog Plana rada Gradske organizacije SDP BiH Zenica za naredni period, danas, 08.11.2017.godine u prostorijama SDP-a,  održana je Izvještajno-izborna konvencija Foruma seniora GO SDP BiH Zenica.

Na konvenciji su pored usvajanja Izvještaja o radu FOS-a između dvije Konvencije, te Okvirnog programa rada i Odluke o unutrašnjem organizovanju i radu,  u demokratskoj atmosferi, uz prisustvo 42 delegata (od ukupno 51) seniori birali novo rukovodstvo ovog interesnog oblika organizovanja.

Pored delegata kao gosti konvenciji su prisustvovali i predsjednik, potpredsjednik i sekretar GO SDP BiH Zenica, Simić Mladen, Jonjić Filip i Alijagić Elvis, te sekretar Kantonalne organizacije SDP BiH ZDK Mujkanović Marina koji su se i obratili delegatima i zaželjeli im uspješan rad.

Između više kandidata birani su: predsjednik, potpredsjednik, sekretar i članovi Predsjedništva, a izabrani su:
– Za predsjednika, Spahić Salih

– Za potpredsjednika, Kratina Zora

– Za sekretara, Bašić Almir

– Za članove Predsjedništva: Bogunović Mihajlo, Burić Omer, Ćejić Žarko, Čišić Fadil, Durmo Muris, Halilović Asim, Halilović Hata i Skopljak Nazim.

U raspravi koja je vođena tokom konvencije delegati su istakli da će u narednom periodu svoje aktivnosti usmjeriti u pravcu poboljšanja i dostojanstvenijeg života i zdravstvene zaštite ove populacije.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno