Naše

Reakcija: Iz Mostara žele nagraditi Muhameda zbog ljudskog poteza

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kompanija Nobel Corporation iz Mostara, dugogodišnji prijatelj Zenice i mnogih Zeničana, obavjestila nas je o svom neobičnom potezu, te zatražila pomoć u realizaciji svoje zamisli. Povod za reakciju iz Mostara je članak, kojeg smo jučer objavili o humanom i ljudskom potezu Muhameda Džafića, koji je pronašao i vratio novčanik sa novcem – PROČITAJTE NA OVOM LINKU.

-Nobel nagrađuje gospodina Muhameda Džafića, koji je pronašao i vratio novčanik, sa poklon vaučerom za smještaj sa noćenjem u Mostaru, u apartmanima Five Rivers, 250 m od Starog mosta. Poklon vrijedi za dvije osobe, a može se iskoristiti u narednih godinu dana. Nagradu dodjeljujemo jer se g. Džafić ponaša u skladu sa našim poslovnim i životnim opredjeljenjem. SVAKI DAN BUDI BOLJI NEGO JUČER! “olimo gospodina Džafića da se javi telefonski u redakciju da razmijenimo kontakte, kako bi mu direktno poslali elektronski vaučer, istakao je za Zenicablog vlasnik kompanije Boris Bošnjak. (kontakt za javljanje +387 (0)63 312-605).

Hvala našim mostarskim prijateljima na ovom lijepom činu, a one koji lično poznaju gospodina Džafića molimo da mu proslijede ovu informaciju.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno