Rukomet

Reagovanje Mikija Filipovića na tekst RK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Povodom teksta vezanog za dešavanja u Rk Čelik pred utakmicu sa Vakufom, u dijelu teksta je napisano da su igrači i treneri u RK Čelik saglasni da ukoliko ne bude nekih sudijskih radnji, da ćemo sigurno biti prvi jer imamo najbolju ekipu.

S tim u vezi obavještavam rukometnu javnost da ja, Miki Filipović trener Čelika nikada nisam rekao ni najavljivao da ćemo biti prvi ako ne bude nekih radnji koje ne priliče sportu, za svih ovih 21 godinu koliko se bavim trenerskim poslom nisam najavljivao ni obećavao prva mjesta i sve pobjede, a pogotovo pocjenjivao bilo koju drugu ekipu, ja sam samo posvečen radnik i svoj posao radim najbolje što mogu,ne slažem se sa ovakvim tekstovima jer smatram da motivišu druge ekipe a ne našu, s obzirom da je tekst preuzet iz klupske redakcije, a već je objavljen, ja sam već preuzeo aktivnosti da se takvi tekstovi ne objavljuju kada se spominje moje ime ili se da naslutiti da sam ja nešto tako rekao, još jednom obavještavam rukometnu i ostalu javnost, da ja Miki Filipović se potpuno ograđujem od teksta, a koji se odnosi na gore navedeno.

Sportski pozdrav
Miki Filipović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno