Zenica

“Ramazanski muhabeti” i programi za žene

“Ramazanski muhabeti” i programi za žene
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“Ramazanski muhabeti” i programi za žene- Medžlis IZ-e Zenica obaviještava cijenjene džematlije i džematlijke da će Medžlis Zenica imati posebne programe na otvorenom pod nazivom “Ramazanski mehabbeti”, sa porukom Poslanika Muhammeda a.s. “Najvrijednije djelo poslije vjerovanja u Uzvišenog Allaha je ispoljavati ljubav prema ljudima”.

Ti programi će biti održavani na platou iza h. Mazića kuće, iza Muftiluka zeničkog. Na svim programima, pored posebnih gostiju biti će i Armin Muzaferija, sa svojim prijateljima.

Programi će se održavati u dva dijela. Prvi počinje u utorak, 14, 15. i 16. juna, a drugi dio, 28. 29. i 30 juna. Svi programi biti će poslije teravih namaza. Pozivamo vas da svojim prisustvom uveličate ove sadržaje.

Također, Medžlis IZ-e Zenica obaviještava cijenjene džematlije i džematlijke da će se tokom mubarek Ramazana, na 84 mjesta održati progodni programi i predavanja za žene i to subotom i nedjeljom poslije podne namaza.

Sve programe će voditi učenice i studentice našim medresa i fakulteta, njih ukupno 42 a po rasporedu Medžlisa IZ-e Zenica.

U prilogu raspored prigodnih programa samo za žene:

Capture3Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno