Ostali sportovi

Ragbi klub Herceg domaćin posljednjeg turnira u ragbiju VII

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Proteklog vikenda tj 24.11.2019. godine Ragbi klub Herceg bio je domaćin posljednjeg turnira u ragbiju VII u okviru državnog prvenstva u ovoj olimpijskoj verziji ragbija pod okriljem Ragbi Saveza Bosne i Hercegovine. Ragbi klub Čelik pobjedama nad ekipama Ragbi kluba Rudara (25:5) i nad ekipom Ragbi kluba Herceg (10: 32) ovjerio je svoju prvu poziciju u ukupnom plasmanu u ragbiju VII u sklopu tri turnira koja su održana u protekloj sezoni. Ovim putem čestitamo našim igračima i stručnom štabu na ostvarenim rezultatima.

Ovaj turnir je ujedno bio i posljednja aktivnost u jesenjem dijelu sezonu a Ragbi klub Čelik nastavlja sa svojim pripremama u svim selekcijama sa ciljem što boljih priprema za proljetnu sezonu, kada se nastavlja Regional Rugby Championship, Adria 7’s, veliki broj prijateljskih utakmica i mnoge druge aktivnosti. Ragbi klubu Herceg iskrene čestitke na organizaciji turnira i trudu uloženom u održavanje istog.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno