Ostali sportovi

Sjajna predstava Kulalića: Adi Kulalić osvojio “Doboj Open”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Sjajna predstava Kulalića: Adi Kulalić osvojio “Doboj Open” i završni masters u Sarajevu – Proteklog vikenda u prostorijama sportskog bilijar kluba Sport Pub u Doboju, održan je međunarodni tradicionalni turnir koji se igra pod imenom “Doboj Open”.
Učešće su uzela 43 takmičara iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.Igrala se jedna od najrealnijih disciplina “10 ball”. Od početka samog turnira takmičari su počeli sa jakim tempom što i ne čudi obzirom kakvi su sve vanserijski takmičari uzeli učešće na ovom turnitu. Ipak pobjednik je mogao biti samo jedan, a ovaj put to je bio sjajni Adi Kulalić, Zeničanin koji je godinama u vrhu bh. bilijara.
Kulalić je na putu do konačne pobjede savladao Kunić Dragana, Stojanović Srećka, Bećirhodžić Tarika, Đekić Sašu, te u četvrtfinalu u izuzetno interesantnom meču bio je bolji od Pucar Zorana koji je možda uz Kulalića prikazao najbolju igru, te u polufinalu je bio bolji od odličnog Perić Sandra i konačno u finalnom meču sa sigurnom igrom pobjeđuje Mičić Nemanju iz Doboja, koji je također pred domaćom publikom mamio aplauze iz meča u meč.
“Želio bih da čestitam Kulaliću na osvojenom turniru kao i svim nagrađenim igračima. Hvala svim takmičarima koji su učestvovali i ove godine na našem tradicionalnom turniru. Također želim da se zahvalim sponzorima koji su podržali ovaj sportski događaj” riječi su Đekić Saše jednog od organizatora ovog takmičenja.
1.MJESTO – Kulalić Adi (Zenica)
2.MJESTO – Mičić Nemanja (Doboj)
3.MJESTO – Kovačević Vanja (Banja Luka)
3.MJESTO – Perić Sandro (Banja Luka)


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno