Ostali sportovi

Ragbi klub Čelik domaćin Regionalne razvojne lige u ragbiju – Adria Sevens

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Ragbi klub Čelik domaćin Regionalne razvojne lige u ragbiju – Adria Sevens – Ragbi klub Čelik u sklopu obilježavanja 48. rođendana 08.03.2020. godine biti će domaćin drugog po redu turnira regionalne razvojne lige u ragbiju 7 (Adria Sevens).
Na terenima Kamberovića polja sa početkom u 13.00 okupiti će se ekipe Ragbi kluba Arsenal – Tivat (Crna Gora), Ragbi klub Makarska (Hrvatska), Ragbi klub Herceg (Mostar- BIH), Ragbi klub Rudar (Zenica – BiH) i ekipa domaćina Ragbi klub Čelik.
Ovaj turnir je razvojnog karaktera a pored njega održati će se još dva turnira po rasporedu jedan u Tivtu i jedan u Makarskoj. Ono što moramo naglasiti da je ovo odlična prilika nakon zimske pauze i priprema za uigravanje za predstojeće utakmice koje nam slijede. Ragbi sedam kao olimpijska disciplina postiže sve veću popularnost u svijetu  te svoj atraktivnošću plijeni pažnju gledalaca.
Ovim putem pozivamo sve ljubitelje ovalne lopte da podrže ragbijaše Ragbi kluba Čelik na ovom turniru koji će se održati na rođendan našeg kluba 08.03.2020. godine.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno