Ljudi

Radnici JP Autoceste FBiH našli i vratili vlasniku torbicu sa novcem i dokumentima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Radnici JP Autoceste FBiH našli i vratili vlasniku torbicu sa novcem i dokumentima – Radnici JP Autoceste FBiH Sanjin Žuljević, Dženis Baralija i Admir Velić su u nedjelju (26.11.2017.) navečer na naplatnom mjestu Zenica jug pronašli torbicu s novcem i dokumentima koju su vratili vlasniku.

Ne obazirući se na pronađeni novac i rukovodeći se principima časti i poštenja, radnici na naplati su kontaktirali vlasnika torbice.

„Kada dođu hladniji dani, vozači kako bi uzeli karticu prilikom ulaska na autocestu, često praktikuju otvaranje vrata umjesto prozora. U nedjelju navečer Valjevčiću je prilikom ulaska na autocestu torbica ispala iz automobila. Mi smo vlasnika putem Facebooka kontaktirali, koji je bio na autocesti. Na sreću odmah je vidio poruku na Messenger-u, odgovorio nam i vratio se u Zenicu“, rekao nam je Admir Velić.

Almir Valjevčić se zahvalio radnicima JP Autoceste FBiH koji su ga spasili dugih procedura oko vađenja novih dokumenata.

U ime Uprave preduzeća i svih uposlenika zahvaljujemo našim kolegama na ovom činu vrijednom svakog poštovanja.

Press služba JP Autoceste FBiH



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno