Zenica

Radio ZENIT u srijedu proslavio svoj dvadeseti rođendan

edf
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Radio ZENIT u srijedu proslavio svoj dvadeseti rođendan.  Davne 1998. godine pušten je prvi zvuk sa frekvencije 100.7 FM koji će u godinama koje su dolazile postati simbol svih zeničkih generacija. Uz krilaticu RADIO ZA SVE GENERACIJE već dvadeset godina pružamo muzički i informativni program o dešavanjima u našoj državi, regiji i svijetu, ali sa posebnim osvrtom na dešavanja u našem Čeličnom gradu.

Kao nezavisni zenički radio ponosni smo sponzori i prijatelji velikog broja manifestacija, ali i projekata kroz koje vršimo promociju našeg grada. Puštajući u funkciju i stream radija, dvanaest godina omogućavamo slušateljima van granica Bosne i Hecegovine da prate program našeg radija. Vodeći računa o muzici koju puštamo, ne podliježemo uticajima novih trendova, te isključivo biramo samo domaće i strane pop-rock hitove.

Radio ZENIT će i u narednom periodu ostati urbana radio stanica koja širi pozitivne vibracije i donosi provjerene informacije. Zenit



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno