Zenica

FOTO: Učenici Prve gimnazije u novogodišnjoj posjeti Školi za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju učenika sa poteškoćama u razvoju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Učenici Prve gimnazije u novogodišnjoj posjeti Školi za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju učenika sa poteškoćama u razvoju – Tradicionalna novogodišnja posjeta učenika Prve gimnazije učenicima Škole za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju učenika s poteškoćama u psiho-fizičkom razvoju protekla je u odličnoj atmosferi. Divno družnje i međusobno upoznavanje uz pjesmu, ples i naravno paketiće koje je obezbjedilo Vijeće učenika Prve gimnazije u saradnji sa učenicima škole.

Ovom prilikom Uprava Prve gimnazije se zahvalila Vijeću učenika na promoviranju pozitivnih vrijednosti, a i domaćinima i direktoru Tariku Salčinoviću na izvrsnoj organizaciji i gostoprimstvu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno