Zenica

FOTO: Potpisan ugovor Pravnog fakulteta UNZE, ELSA Zenica i Kantonalnog zavoda za pravnu pomoć ZDK

FOTO: Potpisan ugovor Pravnog fakulteta UNZE, ELSA Zenica i Kantonalnog zavoda za pravnu pomoć ZDK – Danas, 26.12.2018. godine u prostorijama Pravnog fakulteta Univerziteta u Zenici potpisan je Sporazum o saradnji  između Pravnog fakulteta Univerziteta u Zenici, Evropskog udruženja studenata prava Zenica (ELSA Zenica) i Kantonalnog zavoda za pravnu pomoć Zeničko-dobojskog kantona.

Sporazum su potpisali prof.dr.sc. Enes Bikić, dekan Pravnog fakulteta, Azra Močević, direktorica Kantonalnog zavoda i Semir Mujezinović, predsjednik ELSA Zenica.

Ovaj Sporazum je potpisan s ciljem stručnog i praktičnog usavršavanja studenata treće i četvrte godine studija Pravnog fakulteta. Ciklus obavljanja stručnog i praktičnog usavršavanja studenata Pravnog fakulteta u Zavodu organizovat će se više puta u toku akademske godine, a zavisno od iskazanog interesa studenata, te opterećenosti zavoda konkretnim predmetima.

Nedavno je sličan sporazum potpisan i sa Kantonalnim tužilaštvom, tako da već sada studenti Pravnog fakulteta imaju priliku steći značajna iskustva i znanja kada je u pitanju rad i funkcionisanje navedenih institucija. ali i rješavanje konkretnih slučajeva.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem