Ljudi

PSD Prenj Mostar: Planinarsko sklonište na Veležu nazvano po Arminu Gaziću

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Planinarsko društvo društvo (PSD) Prenj Mostar obavjestilo je danas sve planinare i ljubitelje prirode, da su završene sve aktivnosti na izgradnji planinarskog skloništa na lokalitetu Janjči Do 1700mNv na planini Velež. Upravni Odbor Planinarskog saveza FBIH donio je odluku da bivak na Veležu nosi naziv “Armin Gazić-MUĆAK”.

Iz PSD-a Prenj su se zahvalili se Planinarskom savezu FBiH i Federalnom ministarstvu okoliša i turizma koji su obezbijedili sredstva za realizaciju ovog značajnog Projekta, kao i Edinu Mušiću, privrednim kolektivima iz Mostara i ostalim prijateljima Društva koji su obezbijedili ostatak sredstava za završetak ovog Projekta.

– VELIKO hvala svim našim članovima, ljubiteljima prirode i ostalim građanima koji su se aktivno uključili u realizaciju i ostvarivanje Projekta, istakli su iz PSD-a, uz zamolbu svim posjetiocima da u narednih sedam dana (do 21.09.) eventualni posjetioci ne ulaze u objekat zbog svježe lakiranih površina unutar objekta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno