Zabava

Od 27. juna u BiH kina stiže film JUČE (YESTERDAY)

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Juče, svi su znali za Beatlese. Danas, samo se Jack sjeća njihovih pjesama. I postat će vrlo velika zvijezda. Od Oskarom nagrađenog redatelja Dannya Boylea i scenariste nominovanog za Oskara, Richarda Curtisa, stiže nam rokenrol komedija o muzici, snovima, prijateljstvu i dugom i krivudavom putu koji vodi do najveće ljubavi u životu.

Jack Malik bori se sa svojom karijerom pjevača i tekstopisca, u malom primorskom gradu u Engleskoj. Njegovi snovi o slavi i uspjehu počinju da blijede, uprkos podršci odane drugarice iz djetinjstva, Ellie. A onda, poslije čudne saobraćajne nesreće u trenutku kada cijeli svijet na trenutak gubi električnu energiju, Jack se budi i otkriva da Beatlesi nikada nisu postojali… i suočava se sa veoma komplikovanim problemom.

Izvodeći pjesme najvećeg benda u historiji, svijetu koji ih nikada nije čuo i uz malu pomoć svog američkog agenta hladnog srca, Debre, Jack dostiže planetarnu slavu. Ali kako se penje ka vrhu, Rizikuje da izgubi Ellie, jedinu osobu koja je uvijek vjerovala u njega. Kada se zatvore vrata koja su dijelila njegov stari i novi život, Jack će morati da se vrati tamo gdje je nekada pripadao i da dokaže da je ljubav sve što nam treba.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno