Zabava

Prva kino najava GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA – Zasnovano na zastrašujućem romanu genijalnog Stephena Kinga!

Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo trailer za horor zasnovan na originalnom romanu Stephena Kinga, film „Groblje kućnih ljubimaca“ (PET SEMATARY), a koji u BiH kina stiže 04.aprila 2019. godine!

Film GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA prati Dr Louisa Creeda (Jason Clarke), koji nakon što se preseli sa svojom ženom Rachel (Amy Seimetz) i njihovo dvoje male djece iz Bostona u ruralni Mejn, otkriva misteriozno groblje sakriveno duboko u šumi nedaleko od nove porodične kuće. Kada se desi tragedija, Louis će se obratiti za pomoć svom neobičnom komšiji Judu Crandallu (John Lithgow) i tada počinje lančana reakcija opasnih događaja koji će osloboditi neshvatljivo zlo koje donosi zastrašujuće posljedice.

GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA (PET SEMATARY)
U kinima od 4. aprila 2019.

Režija: Kevin Kölsch i Dennis Widmyer
Uloge: Jason Clarke, Amy Seimetz i John Lithgow
Scenario: Jeff Buhler
Zasnovano na romanu Stephena Kinga
Žanr: Horor

Zasnovan na originalnom horor romanu Stephena Kinga, film GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA prati Dr Louisa Creeda (Jason Clarke), koji nakon što se preseli sa svojom ženom Rachel (Amy Seimetz) i njihovo dvoje male djece iz Bostona u ruralni Mejn, otkriva misteriozno groblje sakriveno duboko u šumi nedaleko od nove porodične kuće. Kada se desi tragedija, Louis će se obratiti za pomoć svom neobičnom komšiji Judu Crandallu (John Lithgow) i tada počinje lančana reakcija opasnih događaja koji će osloboditi neshvatljivo zlo koje donosi zastrašujuće posljedice.

 
loading...