Zabava

Nova šema TOP kanala – kreću “Žigosani”, povratak hit serija

Nova šema TOP kanala – kreću “Žigosani”, povratak hit serija – United Media predstavila je programsku šemu TOP kanala i najavila ekskluzivni i visoko kvalitetni sadržaj koji će se na TOP kanalu emitovati tokom jeseni i zime. Pored nove sezone dječijih emisija, kvizova, i kulinarskih emisija, ove jeseni gledamo i neke nove naslove strane i domaće serijske produkcije.

“Najbrži recept na svijetu za snek koji ja volim, jeste šolja krem sira, šolja feta sira, dvije kašike pesta, sve to pomiješate u blenderu, stavite na krekere i pospete parmezanom”, kaže Slobodan Stefanović, emisija “Mr.Kitchen”.

Takve, ali i komplikovanije recepte gledaoci TOP kanala moći će da gledaju u drugoj sezoni emisije “Mr. Kitchen”, svakog radnog dana od 17.40. Sem njega, na ekrane se vraća i “Kefalica”, ali i kviz “Totalni obrt”, koji ulazi u drugu sezonu emitovanja. Domaćica kviza, Milena Vasić kaže da su takmičari zanimljivi, ali i da su i komentari nakon kviza slični.

“Pokazalo se kao vrlo brz, pitak, zanimljiv, vidim sviđa se igračima. Ja ih često pitam, pa dobro što se prijavljujete? Naravno da im je na prvom mjestu pobjeda i novac, uvijek. Neko kaže došli smo vas da upoznamo, ali ono što im je glavna stvar jeste da im je jako dinamično i lakše preko televizije. Kad gledaju kući kad pogađaju kad sve znaju, djeluje da će i ovdje moći da postignu neki rezultat”, poručuje voditeljica kviza Milena Vasić.

Od prvog novembra, sa emitovanjem kreću i domaće serije. Prije svega gledamo “Žigosane u reketu”, čija je premijera zakazana za 1. novembar, potom i treću sezonu serije “Ubice moga oca”, koja sa emitovanjem počinje sredinom novembra. Fanovi serije “Senke nad Balkanom” će premijeru druge sezone čekati do marta, a oni koji vole komedije, mogu da gledaju “Konak kod Hilmije” svake srijede od 20 sati.

“Veliki smo posao napravili, 24 epizode, skoro 70 dana snimanja. Čestitam i ljudima iz SBB-a koji su bili senzibilni na taj scenario Feđe Isovića, to je momak koji je pisao ‘Lud, zbunjen, normalan’. Elmir Jukić, jedan od najtraženijih reditelja u regiji, reditelj ‘Hilmijinog konaka’, serije ‘Lud, zbunjen, normalan’, filma ‘Žaba’, dosta radi u teatru, i to je jedna pobjednička ekipa, zaista”, rekao je glumac Emir Hadžihafizbegović.

Pored noviteta iz domaće produkcije, na TOP kanalu gledat će se i nastavci serija koje se već emituju: “Kako se izvući sa ubistvom”, “Most” i “Zatvor Ventvort”, kao i nove naslove: “Životinjsko kraljevstvo”, “Zona sumraka”, “Pepeo pepelu”, “Trbosekova ulica”. Osim njih, stižu i nove sezone serije “Suits”, “Orange is the new black”, “Brooklin nine nine”, a gledamo i jednu od najnagrađivanijih serija svih vremena: “Mad man”.

Detaljnije u specijalu koji je pripremila Tijana Romić:

ba.n1info.com

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem