Zabava

VIDEO: “Živ čovek” stiže u naša kina!

VIDEO: “Živ čovek” stiže u naša kina!- Poslije uspješne premijere na ovogodišnjem Beograd Festu,  film “ŽIV ČOVEK”, reditelja Olega Novkovića i scenaristkinje Milene Marković od 20. maja stiže i na redovne kino repertoare.

Doživite na velikom platnu ovu duboko emotivnu priču o životu, koju su nam na poseban i iskren način dočarali glumci Nikola Đuričko, Nada Šargin, Bojan Žirović, Jana Bjelica, Filip Hajduković, Iva Milanović, Tanja Bošković, Branko Cvejić, Miodrag Krstović, Marta Bjelica, Sonja Kolačarić, Ivana Vuković, Stefan Trifunović i drugi.

O FILMU:

Beogradski roker i nekadašnji član kultnog benda “Sinovi”  Igor Đelić-Đela (Nikola Đuričko), živi sa ženom Sunčicom (Nada Šargin), sa kojom ima dosta problema, ali i mnogo godina provedenih zajedno. U haosu svakodnevnice, usljed jednog ženinog uznemirujućeg priznanja i novosti koje mu priređuje kćerka tinejdžerka, on shvata da želi da promijeni svoj život. Odlučuje da počne sve ispočetka, a možda i pokuša da ispravi neke greške iz prošlosti. Međutim, nižu se nepredviđeni događaji koji ga odvode u drugom pravcu. Ovo je emotivna priča o životu koji živimo i životu koji smo željeli da živimo. O posljedicama grešaka koje svaki život sa sobom nosi.

Priča o slobodi, ljubavi, porodici i spokoju.

Glavni glumac Nikola Đuričko je za ulogu Igora Đelića Đele nagrađen „Beogradskim pobjednikom” za najbolju mušku ulogu u Glavnom takmičarskom program Beograd Festa.

Reditelj Oleg Novković je o filmu ŽIV ČOVEK rekao: “Ovo je priča o zbunjenom sredovječnom čovjeku koji se i dalje traži, o čovjeku koji je i dalje mladić i bit će mladić do smrti i poslije smrti. Ovo je priča o trenutku poslije buđenja iz smrti, gdje taj čovjek odluči da prihvati svoj život i da ga da drugima.”

Trailer filma možete pogledati ovdje:

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem