Zločini

Prijavljen da je prijetio dvojici u Dolovima

Policija
Policija
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prijavljen da je prijetio dvojici u Dolovima – Na području Kantona javni red i mir je narušen u šest slučajeva, kojom prilikom su dva lica zadobila lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
Zenica

U mjestu Dolovi, od strane lica M.I. iz Zenice upućene su ozbiljne prijetnje prema licima K.Dž. i K.M., oba lica iz Zenice. Od strane službenika policije su poduzete mjere na dokumentovanju navedenih prijetnji.

Visoko

U mjestu Podtušnjići, izvršena je teška krađa u pokušaju u putničko motorno vozilo marke “Golf IV”, registarskih oznaka E96-O-827, vlasništvo lica T.I., iz Visokog. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko.

Usora

U dežurnu službu Policijske stanice Usora se obratilo lice K.Dž. iz Sarajeva i tom prilikom prijavilo krađu digitalne kamere, koja je bila postavljena na gradilištu firme u izgradnji “Ferretto Group Central Europe” d.o.o. Usora, u mjestu Omanjska. Daljnji rad na dokumentovanju izvršenog krivičnog djela poduzimaju istražitelji Policijske stanice Usora.

Žepče

U dežurnu službu Policijske stanice Žepče se obratio B.D. iz Žepča i prijavio da je dana 14.03.2017. godine, u mjestu Donji Lug, izvršena krađa mobilnog telefona marke “Samsung”, vlasništvo lica B.I. Sačinjena službena zabilješka od strane službenika uniformisane policije.

SAOBRAĆAJ

Na području Kantona dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda u kojim je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno