Zabava

Prijave djevojaka za izbor Miss turizma BiH za Miss turizma svijeta do kraja septembra

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zbog velikog interesovanja, prijava djevojaka za izbor Miss turizma BiH za Miss turizma Svijeta trajaće do kraja septembra.

Iz Direkcije izbora Miss turizma BiH za Mis turizma Svijeta saopšteno je da je do sada prijavljeno više od 250 djevojaka iz svih dijelova BiH.

Organizovani su prvi kastinzi u Banjaluci i Sarajevu, a krajem mjeseca počinju i završne pripreme za centralnu manifestaciju, koja će 28. oktobra biti organizovana u banjalučkoj Sportskoj dvorani ’’Borik’’.

’’Sve teče planiranom dinamikom, počela je izrada scenografije i uvjereni smo da će Banjaluka 28. oktobra biti domaćin spektakularnog događaja’’, izjavio je Đuro Krčić, vlasnik licence i direktor Direkcije za izbor Miss turizma BiH.

Prema njegovim riječima, za sada je poznato da će  na ovoj prestižnoj manifestaciji, osim aktuelnih regionalnih muzičkih zvijezda, nastupiti i Alen Slavica, koji specijalno za ovu priliku dolazi iz Amerike.

’’Biće to spoj ljepote, glamura, starih i novih muzičkih hitova i promocije prirodnih ljepota ove zemlje’’, rekao je Krčić.

On je istakao da pobjednica putuje na svjetski izbor mis turizma koji će biti organizovan na Filipinima, lentama će se okititi  prva i druga pratilja, kao i miss šarma, miss fotogeničnosti, miss televoltinga, miss interneta, dok sve ostale učesnice očekuju vrijedne nagrade.

’’Mnoge od ovih djevojaka će dobiti priliku da ostvare svoje modne snove, da budu zaštitna lica poznatih regionalnih i svjetskih brendova’’, istakao je Krčić.

Stručni žiri će biti sastavljen od mnogobrojnih poznatih ličnosti iz svijeta mode, estrade i bizinisa, koji će zajedno donijeti odluku kojoj ljepotici će pripasti pobjednička kruna.

Djevojke iz cijele BiH mogu se prijaviti na:

Direkcija za izbor Miss turizma Bosne i Hercegovine

www.missturizmabih.com

FB: Miss turizma BiH 2023

Instagram: misturizmabih

Kontakt telefon: 065 566 608

Elektronska pošta:

[email protected]

[email protected]



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno