Zabava

Animirana avantura “Ričard Roda 2” u kinima od 21. septembra

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na radost prvenstveno najmlađe kino publike, nove avanture najhrabrijeg vrapca na svijetu stižu 21. septembra u domaća kina! „RIČARD RODA 2“ (RICHARD THE STORK 2) nastavak je voljenog animiranog filma u kojem su podjednako uživali i mališani i stariji gledaoci. Sada ćemo imati priliku da zavirimo u šareni i raskošni svijet ptica i pomognemo Ričardu i njegovim drugarima da se, nakon zime, bezbjedno vrate kući.

Ne propustite priliku da vašim mališanima priredite kino provod pun smijeha, ludorija i zabave, i uživanje u filmu koji će im pokazati svu snagu i ljepotu zajedništva, podrške i ljubavi.

O FILMU: Ričard, neustrašivi vrabac kog je usvojila porodica roda, zimu provodi uživajući na Velikom jezeru na sjeveru Afrike. Kada shvati da on neće biti taj koji će predvoditi svoje jato nazad na sjever, odlučuje da pobjegne i da leti sam. Na svom putu, upoznat će Samiju i njeno jato vrabaca, koje u zatočeništvu drže zli marabui, kojima upravlja pohlepni paun Zamano. Jedina šansa da se vrapci oslobode jeste da riješe zagonetku i pronađu Veliki dragulj, a to zahtijeva timski rad, povjerenje i prije svega spretnost.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno