Zabava

Predstavljamo: Friendly Fire Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gaming, svijet računalnih igara je odnedavno veća industrija od glazbene i filmske zajedno. Neki od najboljih svjetskih igrača raznih naslova video igara su igrači iz regije, poput Luke Perkovića – Perkza (League of Legends, finalist svjetskog prvenstva), Ivan Koturić – Sportbilly (Heroes of the Storm, 3. mjesto na svjetskom prvenstvu), Leon Pešić – neLo (Rainbow Six Siege, Pro League Season 10 pobjednik).

Kako god gledali na gaming nemoguće se oteti dojmu da su računalne igre postale sport. Takozvani Esport, privlači milijune fanova, najveće svjetske sponzore poput Coca-Cole, MasterCard-a, BMW-a, Audi-a, organizira natjecanja na najvećim stadionima i u najpoznatijim dvoranama, skoro bez ikakvog uloga u gaming industriju, regija je uspjela proizvesti neke od najboljih svjetskih igrača.

Gdje nastaju ti najbolji igrači? Većina ih krene igrajući sa svojim prijateljima iz vlastitih domova, ali kako otkrivaju svoj novi talent i postaju sve bolji, za napredak im je potrebno nešto više od računala u obiteljskom domu. Tada u priču ulazi Friendly Fire.

Friendly Fire je brend koji se bavi gamingom, gamerima i Esportsom. Misija Friendly Fire-a je pružiti dom svakom gameru. Dok većina brendova cilja na Europska središta, Friendly Fire prvo želi uspostaviti čvrst i siguran lanac u regiji. Vizija Friendly Fire-a je pružiti igračima regije mjesto gdje mogu napredovati, dozirano igrati video igre i biti dio gaming svijeta iz svojih gradova. Tako se na ovoj listi pronašla i Zenica. Friendly Fire Arena Zenica je smještena u Džananović Shopping City-u, na prvom spratu i gamerima Zenice nudi profesionalna računala, Friendly Fire opremu i PS4 konzole. Baš sve što je gamerima potrebno.

Cilj nije samo igrati igre, već socijalizirati se, družiti se s vršnjacima i uživati u vremenu provedenom uz računalo. Onima koji nisu upoznati s gamingom se čini da su gameri asocijalni i povučeni, a to ne može biti dalje od istine. Pridružite nam se i uvjerite se sami kako gaming spaja ljude, a Friendly Fire im pruža dom u vlastitom gradu!

Vidimo se!

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno