Zabava

YouTube će besplatno ponuditi više od 100 filmova i specijala za djecu

YouTube će besplatno ponuditi više od 100 filmova i specijala za djecu – Videoservis YouTube je saopćio da će u narednom periodu ponuditi 100 filmova i specijala za djecu potpuno besplatno.

YouTube će dodavati novi sadržaj svakog ponedjeljka do 31. augusta. Više od 100 filmova i specijala će biti dio projekta “After School” iza kojeg stoji YouTube Kids. Jedan od šefova YouTubea, Don Anderson, kazao je da servis želi pomoći roditeljima koji se istovremeno brinu za djecu, rade svoj posao od kuće zbog pandemije koronavirusa te obavljaju svakodnevne obaveze. Cilj je pomoći roditeljima da lakše podnesu obaveze jer su djeca još uvijek kod kuće.

“Želimo vam pomoći visokokvalitetnim filmovima i specijalima koji će zabaviti vašu djecu, a i vi možete uživati s njima”, saopćeno je iz YouTubea.

Kolekcija će uključivati naslove Tayo the Little Bus, Baby Shark and Pinkfong, The Wiggles, Masha And The Bear, Oggy & the Cockroaches and Paddington. Hair Love, kao i edukativne serijale, a dostupni će biti i potpuno novi filmovi i emisije.

Sadržaj će biti moguće pronaći svakog ponedjeljka u kategoriji Shows u narednih pet sedmica, piše Engadget.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem