Ostali sportovi

Predsjednik svjetskog gimnastičkog saveza posjetio gimnastičarsku dvoranu Partizan i GK Winner Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predsjednik svjetskog gimnastičkog saveza posjetio gimnastičarsku dvoranu Partizan i GK Winner Zenica- Jučer, 24.11.2021. godine, imali smo čast da ugostimo predsjednika Svjetske gimnastičke federacije (FIG), gospodina Morinari Watanabe.

Nakon jučerašnje posjete Sarajevu, Olimpijskom komitetu BiH i Gimnastičkom savezu BiH, gospodin Watanabe je posjetio GK “Winner” i gimnastičku dvoranu “Partizan” u Zenici. Ispred GK “Winner”, predsjednika FIG-a i predsjednika GS BiH, gospodina Raščić Adamira, dočekala je manja grupa gimnastičarki koje se pripremaju za međunarodno takmičenje u Banja Luci i treneri kluba. Svrha posjete je uvid u trenutno stanje gimnastičke dvorane, te mogućnosti poboljšanja uslova i obnavljanja gimnastičkih sprava.

Na naše zadovoljstvo dobili smo obećanje o pomoći u dobijanju novije opreme iz Japana. I ovako kratko druženje sa prvim čovjekom svjetske gimnastike bilo je veliko zadovoljstvo za nas.

GK WINNER



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno