Politika

Predizborni skupovi ASDA u Tišini i Mošćanici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predizborni skupovi ASDA u Tišini i Mošćanici – ASDA stranka Zenica održala je predizborne skupoveu mjesnim zajednicama Tišina i Mošćanica. Od ranije su ove mjesne zajednice poznate po slaboj izlaznosti na izbore, pa prisustvo više stotina mještana na ovim skupovima pokazuje njihovu opredijeljenost da se konačno u velikom broju odazovu na izbore i izjasne za tako važne demokratske promjene, koje su garancija prosperitenog razvoja i rješavanja njihovih mnogobrojnih lokalnih problema.

Mještanima su predstavljeni kandidati ASDA sa liste za Gradsko vijeće, a kandidat za gradonačelnika Zenice, mr. Ramo Isak, pozvao je građane da im daju svoju podršku. On je naglasio da konačno moramo da se odlučimo između sadašnje besperspektivnosti života i pustih ‘partokratskih’ obećanja, i realnosti projekata poboljšanja kvaliteta života dostojnog savremenog čovjeka koji su im na ovim skupovima predstavljeni. Kada je budućnost naše djece u pitanju tu ne smijemo imati nikakvih dilema. Zajedno smo jači!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno