Politika

BOSS – Saopštenje za javnost

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

BOSS – Saopštenje za javnost – u povodu ponovnih lažnih izbornih obećanja nemoralnih stranaka i političkih prevaranata. Građani ne bi trebali dozvoliti nemoralnim strankama i političkim manipulatorima – da ih ponovo prevare lažnim izbornim obećanjima, predizbornim promocijama i paketićima.

Posljedice neizlaska na izbore i pogrešnih odluka birača snose poreski obveznici od svoje zarade, demobilisani borci i nezaposleni radnim mjestima koja su im uništena ili oduzeta, obespravljeni radnici iz niskih plata, dok penzioneri snose posljedice ne samo zbog mizernih penzija, nego i ugrožavanjem zdravlja zbog uskraćenog liječenja.

I ovih izbora politikanti i nemoralne stranke za građane imaju ponovo spremljena lažna izborna obećanja i prevare, i sve će svima obećati samo da ponovo dobiju vlast. Sve što ne valja u našoj državi ima zajednički imenitelj – kriminalna vlast lično-interesnih profitera, koji su privatizovali i gradove i kantone i entitete i državu, a namjeravaju i dalje izbornim manipulacijama držati građane svojim taocima, upozorava predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno