Politika

Stranke demokratske akcije u Seocima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Stranke demokratske akcije u Seocima – U utorak, 20. septembra 2016. godine održan je predizborni skup Stranke demokratske akcije u Seocima gdje su predstavljeni kandidati SDA Zenica za predstojeće lokalne izbore i kandidat za gradonačelnika, Naidin Ahmetspahić.

„Naš tim čine i mladi i iskusni ljudi, a najvažnije od svega je da su predani radu za bolju i ljepšu Zenicu. Ovo je politička reprezentacija koja nudi rješenja, pokreće procese i afirmiše pozitivne vrijednosti. Meni je zadovoljstvo biti na čelu liste na kojoj se nalaze i privrednici i profesori, časni borci i patriote,“ izjavio je prilikom svog obraćanja, nosilac liste SDA Zenica za predstojeće lokalne izbore, prof. dr. Spahija Kozlić.

Predsjednik OO SDA Zenica, dr. Ibrahim Šišić, pozvao je mnogobrojne prisutne mještane Seoca da naprave analizu realizovanih prjekata u našem gradu i sami donesu odluku da li se radilo u proteklom periodu, a zasigurno je Zenica dobila novo lice i  ljepši ambijent.
Prisutnima su se obratili i Naidin Ahmetspahić, kandidat za gradonačelnika Zenice, te Fatima Karalić, kandidatkinja sa liste i pozvali članove i simpatizere Stranke da izađu na izbore i podrže tim koji Zenicu nosi u svom srcu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno