Politika

Predizborni skup SDA u Gradišću

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predizborni skup SDA u Gradišću – Gradišće u kontinuitetu  uz Stranku demokratske akcije – U prepunoj sali Društvenog doma u Gradišću u srijedu, 21. septembra 2016. godine, održan je predizborni skup Stranke demokratske akcije. Prisutni članovi i simpatizeri SDA Zenica imali su priliku bolje upoznati kandidate SDA Zenica za predstojeće lokalne izbore, kao i kandidata za gradonačelnika, Naidina Ahmetspahića.

„Lista SDA ima takav obrazovni, spolni, starosni i kompetencijski sastav da odražava strukturu naše zajednice – Zenice. U pitanju je spoj znanja, umijeća i htijenja, to jest onih koji najviše znaju, onih sa velikim iskustvom i onih najmlađih koji imaju najviše energije. Time je lista SDA najbolja predizborna politička reprezentacija u našem gradu. Smatramo da možemo ostvariti zacrtani politički cilj, a to je pozicija gradonačelnika i natpolovična većina u Gradskom vijeću“, izjavio je u svom obraćanju prof.dr. Spahija Kozlić,  nosilac liste SDA Zenica za predstojeće lokalne izbore.

O načinu rada i djelovanja SDA Zenica u narednom periodu, te o izbornoj platformi govorili su predsjednik OO SDA Zenica, dr. Ibrahim Šišić, i kandidat za gradonačelnika, Naidin Ahmetspahić. U ime kandidata prisutnima se obratio kandidat Senad Bašić koji se zahvalio mještanima što su došli da podrže kandidate SDA Zenica i pozvao ih da 2. oktobra glasaju za najbolju političku opciju u našem gradu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno