Politika

KF ima veliku podršku u Babinskom slivu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

KF ima veliku podršku u Babinskom slivu – Nezavisni kandidat za gradonačelnika Zenice Fuad Kasumović  na Mokušnicama i u dva sela Babinskog sliva, Trešnjevoj Glavi i Seocima predstavio je plan i program svoga rada u mandati gradonbačelnika Zenice u periodu od 2016. do 2020. godine. “Oni su vas sinoć prepadali sa mnom i prijetili vam novim ratom. Učili ste fatihu rahmetli Aliji Izetbegoviću i Husejinu Smajloviću! To je sve što znaju. Zato vam i jeste ovako. Najbrojniji narod u Zenici i BiH doveli su do propasti, od vas napravili sirotinju. Sve su finansijske tokove dali u Hercegovinu na višim nivoima, a Zenicu su predali u ruke Sarajeva i Kaknja.

Vratiću u Zenicu milione koje oni daju Sarajevu samo da bi oni dobili svoja mjesta, a vas čine poniznim i poslušnim. Imam program, kojeg se oni ne mogu i ne znaju sjetiti i kojeg ne mogu realizovati ali ipak nisam došao moliti vas, niti bilo koga da glasa za mene. Ako vam je dobro onda ne mijenjajte ništa. Ali vidim i znam da ste nesretni. vidim da su biroi puni i da poslove samo dobijaju stranački poslušnici. Moj prioritet su nova radna mjesta, hoću da svaka porodica ima najmanje jednog hranitelja zaposlenog. Napraviću nove puteve, povećati poticaje, svako će naselje imati besplatan internet…”, poručio je Fuad Kasumović mnogobrojnim stanovnicima Trešnjeve Glave i Seoca.

Odgovorio je Kasumović i na brojne SMS poruke podrške od stanovništva iz svih dijelova zeničke općine. “Mnogi od vas mi pišu ovih dana i podržavaju me, kažu imaš moj glas ali mi ne smijemo doći na skup jer ćemo ostati bez posla ili naša djeca. Takvima poručujem da više nikada ne biraju one kojih će se bojati. Ne razumijem kako se bojiš nekoga kome si dao svoj glas i  vlast. Pa nije ovo vrijeme Udbe i Ozne. Ili možda jeste?”, rekao je Kasumović. I današnje tribine Fuad Kasumović, nezavisni kandidat za gradonačelnika Zenice završio je kako to samo on umije, srdačnim razgovorima sa građanima, koji ssu mu prezentovali svoje i probleme svojih naselja ali i ukazali na greške i anomalije dosadašnje vlasti. U četvrtak, 22. septembra Fuad Kasumović će održati javne tribine u Talamima (16 sati), Tetovu u 18 sati i Gradišću u 20 sati.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno