Sudske klupe

Predali se Zec i Behadarević, napadači na Mulića

Zeničkoj policiji danas iza podneva su se predali Denijal Zec i Aldin Behadarević, osumnjičeni da su učesnici pucnjave u petak poslijepodne u zeničkom naselju Blatuša, saznaje “Avaz“. Denijala policija sumnjiči da počinio krivično djelo pokušaja ubistva, a Aldina pomaganje počiniocu nakon krivičnog djela. Obojica su se dobrovoljno javila i za sada nema više detalja.

Podsjećamo, u petak oko 15 sati tada još uvijek nepoznata osoba je pozvala 26-godišnjeg Kenana Mulića da izađe iz kladionice “SportPlus” u zeničkom naselju Blatuša, da bi onda u njega pula najmanje tri puta. Mulić je ranjen u desnu potkoljenicu, te prsa i trbuh.

Prema informacijama iz Kantonalne bolnice Zenica, iako se radi o teškim ozljedama, nije bio životno ugrožen, te se nakon neophodnih operativnih zahvata osjeća dobro i stabilno. Očekuje se da će osumnjičene sutra saslušati dežurni kantonalni tužilac.

AVAZ

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem