Sudske klupe

Denijal Zec saslušan, zatražen pritvor

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

​Tužilac Tužilaštva Zeničko – dobojskog kantona ​Branislav Tomaš danas je saslušao i zatražio jednomjesečni pritvor za osumnjičenog Denijala Zeca, zbog sumnje da je u petak poslijepodne pokušao ubiti Kenana Mulića. Odluku o pritvoru donijeti će ​sutra Kantonalni sud u Zenici.

Podsjećamo, Zec se, zajedno sa Aldinom Behadarevićem predao u subotu u Policijsku upravu I u Zenici, n​​akon što ih je dvadesetak sati tražila zenička policija.​ Behadarević danas nije saslušan, jer je dobio status “svjedoka”.

Kenan Mulić je ranjen u petak oko 15 sati ispred kladionice Sportplus u zeničkom naselju Blatuša. U njega je pucala tada nepoznata osoba, ispalivši najmanje tri hica u desnu potkoljenicu, trbuh i prsa. ​Mulić je još u Kantonalnoj bolnici, sa teškim povredama, ali ljekari kažu da je stabilno i van životne opasnosti.

/avaz/



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno