Zenica

Poziv za dostavu prijedloga sanacije stanja u NK Čelik

Poziv za dostavu prijedloga sanacije stanja u NK Čelik
Poziv za dostavu prijedloga sanacije stanja u NK Čelik
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poziv za dostavu prijedloga sanacije stanja u NK Čelik – S obzirom na to da vrijeme za spas NK Čelik ističe, a Gradska uprava nikada nije dobila plan sanacije kluba, još jednom pozivamo Upravni odbor NK Čelik i neformalnu grupu građana “Za Čelik” da isti plan dostave na adresu Gradske uprave.

Većina klubova iz Premijer lige BiH počela je ili ovih dana počinje pripreme za nastupajuću sezonu, dok NK Čelik nema ni spisak igrača koji bi trebali započeti sezonu.

Od gore navedenih, tražimo da konačno definišu “reprogram”. Da li se reprogram odnosi na porezna dugovanja NK Čelik ili se odnosi na cjelokupan dug koji je predstavljen radnoj grupi?

Gradonačelnik je sa vijećnicima u Gradskom vijeću Zenica, složan da Gradska uprava podrži reprogram poreznih dugovanja Nogometnog kluba Čelik, kao jednog od simbola Zenice. Međutim, bez konkretnog plana sanacije NK Čelik, reprogram uopšte nema svrhu. S toga, UO NK Čelik i neformalnu grupu građana “Za Čelik” molimo, da uzmu u obzir da vrijeme ističe i da što prije dostave objašnjenje reprograma dugovanja, odnosno, da li u reprogram spada samo dug prema Poreznoj upravi FBiH ili se odnosi i na dugove prema dobavljačima, javnim preduzećima, bivšim igračima, kao i pozajmicama.

Imajući u vidu da je 9. sjednica Gradskog vijeća Zenica zakazana za 22. juni 2017.godine cijenimo da bi bilo korisno precizirane zahtjeve dostaviti što prije.

S poštovanjem, Sektor za odnose s javnošću



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno