Zenica

“Djeca i mašta mogu svašta” u BNP-u Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“Djeca i mašta mogu svašta” u BNP-u Zenica – Tradicionalna godišnja završna manifestacija JU Predškolski odgoj i obrazovanje Zenica pod nazivom ”Djeca i mašta mogu svašta” održat će se u srijedu, 14.06.2017. godine sa početkom u 18.00 sati.

Tom prilikom na velikoj sceni Bosanskog narodnog pozorišta Zenica, svojim roditeljima, prijateljima Ustanove i gostima predstavit će se djeca sedam vrtića Ustanove:

vrtić ”Sead Škrgo”
vrtić ”Pinokio”
vrtić ”Radost”
vrtić ”Pčelica”
vrtić ”Dunja”
vrtić ”Lipa” i
vrtić ”Poletarac”
Trenutno u Ustanovi boravi oko 500 djece jasličkog i vrtićkog uzrasta sa kojima se po Cjelovitom razvojnom programu, realizira njega, odgoj i obrazovanje.

Na manifestaciji će učestvovati oko 300 djece mlađih, srednjih, starijih, mješovitih i školskih grupa. Oni će pjesmom, plesom i stihovima pokazati mali dio onoga što su kroz odgojno-obrazovni rad usvojili i naučili u ovoj predškolskoj godini.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno