Rekreacija

Poziv svim planinarima/planinarkama i planinarskim društvima za učešće na 16. Memorijalnom noćnom pohodu “Salih Gafić – Gafa”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Drage kolege/ice i prijatelji/ce, čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas da nam se pridružite na noćnom pohodu koji će se održati 26.02. i 27.02.2022. godine na Pepelarima, a u organizaciji GSS Stanica Zenica.

VRIJEME I MJESTO POLASKA: subota, 26.02.2022. godine, u 19.30 sa glavne autobuske stanice u Zenici. Prijevoz nije obezbijeđen, učesnici/e redovnom autobusnom linijom dolaze na sami početak staze.

Kondiciona zahtjevnost: K2 – OTEŽANO
Tehnička zahtjevnost: T1 – NEZAHTJEVNO

Početak pohoda, formiranje kolone i obraćanje organizatora je na rejonu Bistrovca. Tokom pohoda planiran je i odmor gdje će biti logorska vatra i obezbijeđen čaj i kafa za učesnike. U okviru pohoda planirano je i zajedničko druženje po dolasku na planinarski dom PD “Tvrtkovac” na Pepelarima, dana 27.02.2022. godine, oko 00.30. Troškove pića snose učesnici/e po utrošku. Ostali obroci, kao i piće, su na trošak i po volji učesnika/ca. Hranu je dozvoljeno ponijeti sa sobom, a također je dozvoljena i upotreba kuhinje u domu. Noćenje je organizovano u domu Planinarskog društva “Tvrtkovac” Zenica na Pepelarima. Troškove noćenja snose učesnici/e. Cijena noćenja iznosi 10,00 KM po učesniku/ci.

Broj učesnika je ograničen. Poštovanje higijensko-epidemioloških mjera je obavezno (maske u autobusu, distanca u koloni). Organizator zadržava pravo izmjene programa ture u slučaju nepredviđenih okolnosti na terenu (loši meteorološki uslovi i sl.). Kako bismo mogli organizirati sve za Vaš dolazak, molimo Vas da nam potvrdite dolazak s brojem učesnika najkasnije do 24.02.2022. godine

NAPOMENE: Odazivom na turu, svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uslove za sigurno učestvovanje na istom, da prihvata navedeni program, te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana ture, odluka i uputa vodiča.

Za više informacija stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila: [email protected] i putem Facebook stranice Gorske službe spašavanja Stanica Zenica.

LINK DOGAĐAJA: https://fb.me/e/2e3Ev0mzZ



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno