Rukomet

Poziv iz Škole rukometa Čelik Junior: SVI NA RUKOMETNI VIKEND

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poziv iz Škole rukometa Čelik Junior: SVI NA RUKOMETNI VIKEND – Iz Škole rukometa uputili su poziv publici na svoje utakmice ovog vikenda, kojeg prenosimo u cjelosti:

-Jedna izuzetna sezona se bliži kraju, a sve kategorije naše škole rukometa, od seniora, pa do onih najmlađih ostvaruju odlične rezultate. Koristimo priliku da Vas pozovemo na utakmicu naših seniora koji su cijeloj sezoni imaju samo četiri poraza od vodećih ekipa na tabeli, ali i čvrsto zauzimaju treću poziciju koja nas vodi u sada već viši rang, zajedničku Prvu ligu Bosne i Hercegovine. Naši momci igraju još dvije domaće utakmice, protiv RK ”Žepče” u subotu (13.4.19.) u 14:30h, Arena Zenica, te dvije sedmice poslije protiv ekipe RK ”Krajina” Cazin. Pozivamo Vas da podržite naše momke na putu do još jedne pobjede! Ulaz je naravno besplatan.

Dan kasnije, u nedjelju, očekuje nas odlučujuće kolo Omladinske lige. Naime, naši dječaci 2004. godište igraju utakmicu odluke protiv ekipe RK ”Krivaja” Zavidovići. Eventualnom pobjedom ”skočili” bi na drugu poziciju u ligi, te time izborili plasman u baraž za Državno prvenstvo Bosne i Hercegovine. Utakmice Omladinske lige igraju se u nedjelju (14.4.2019.) od 10 do 13 sati u dvorani Bilmišće. Ulaz je, kao i do sada, besplatan.
Još jednom, napomene radi, RASPORED U NASTAVKU:

SUBOTA (13.4.19.) ARENA ZENICA U 14:30 SATI
PRVA LIGA FBIH, grupa Sjever- SENIORI
ČELIK JUNIOR – ŽEPČE

NEDJELJA (14.4.19.) DVORANA BILMIŠĆE 10:00 – 13:00 SATI
OMLADINSKA LIGA BIH
ČELIK JUNIOR – KRIVAJA

!! SVI NA RUKOMET !!

E.Imamović

Foto sa ŠR Čelik Junior



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno