Rukomet

Vijesti iz ŠR Čelik Junior: Pobjeda seniora u Banovićima, veterani na turniru na Vlašiću, omladinci gostovali kod ekipe Konjuha

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vijesti iz ŠR Čelik Junior: Pobjeda seniora u Banovićima, veterani na turniru na Vlašiću, omladinci gostovali kod ekipe Konjuha – Seniorska ekipa ŠR Čelik Junior je gostovala u Banovićima kod ekipe ORK Rudar, u okviru 21.kola Prve lige FBiH, grupa Sjever i zabilježila vrijednu gostujuću pobjedu.

Rezultat: ORK Rudar – ŠR Čelik Junior 25:27 (9:16):

Sastav ekipe Čelik Junior i postignuti golovi:

Amar Kobilica 7, Faris Telalović, Anes Suljić, Ajdin Tufekčić, Demir Šabanović 1, Adi Mešinović, Malik Delić, Edin Bajramović 3, Edhem Grabus, Omer Suljić 4, Mirza Mulić, Stjepan Baltić 3, Dragan Martinović 9, Matej Trezner, Jasmin Beganović. (Trener Vladimir Zeljko);

Najefikasniji kod Čelik Junior: Dragan Martinović 9 i Amar Kobilica 7 golova.

Kod Rudara najefikasniji su bili Bakir Jahić 7 i Dino Sarić 6 golova.

Iz ŠR Čelik Junior ističu da su jako dobro odigrali u Banovićima prvo poluvrijeme, a drugo ispod prosjeka, rezultat nije ubjedljiv, ali pobjeda nije bila upitna ni u jednom momentu.

U narednom 23.kolu su domaćini ekipi RK Žepče.

Treneri iz Čelik Juniora su nastupili za ekipu veterana RK Čelik na međunarodnom turniru na Vlašiću, gdje su zabilježili dvije pobjede i jedan poraz, zauzeli 2.mjesto u grupi i nisu nastavili dalje, jer samo je pobjednik grupe išao dalje u završnicu. Turnir na Vlašiću osvojila je ekipa Opuzen.

Dječaci iz ŠR Čelik Junior, uokviru omladinske lige, gostovali su u Živinicama kod ekipe RK Konjuh, te su upisali dvije pobjede i jedan poraz.

E.Imamović

Foto E.Imamović/ŠR Čelik Junior



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno